Uitgekiend verzekeringspakket voor Parachute-springers !

Advies: Lees eerst deze info alvorens met ons te bellen/mailen.

Parachutespringen is geweldig

Maar het is belangrijk om je te verdiepen in een aantal speciale verzekeringen.
Zeker wanneer je in het buitenland (ook België of Duitsland!) gaat springen, is het heel belangrijk dat een aantal verzekeringen dik in orde is. Je kunt anders voor grote problemen/kosten komen te staan. De meeste verzekeraars sluiten risicosporten, zoals parachutespringen, uit. Ons kantoor is gespecialiseerd in het verzekeren van para’s die in het buitenland gaan springen. Hieronder vind je informatie over reis-, materiaal- en ongevallenverzekering

Reisverzekering: aflopend of doorlopend

U kunt kiezen uit een verzekering voor één enkele reis: de Aflopende Reisverzekering en voor het gemak van de
Doorlopende Reisverzekering. Daarmee is uw vakantieplezier het hele jaar door verzekerd. Hoe vaak u ook gaat!

Bij een ongeluk of een ziekte is het heel belangrijk, dat alle medische kosten tegen kostprijs verzekerd zijn. De module medische kosten is een uitstekende aanvulling!  Het kan zijn dat jouw  ziektekosten-verzekering bijzondere sporten in het buitenland uitsluit en/of maximaal de kostprijs vergoedt van wat het in Nederland kost, terwijl de kosten vaak hoger zijn.

S.O.S. -kosten voor bijzonder vervoer terug naar Nederland, bij o.a. een gebroken been, heup is geen standaard onderdeel van een ziektekostenverzekering.
Als para is het heel noodzakelijk om een reisverzekering te hebben, die de medische- en S.O.S.-kosten ten gevolge van het parachutespringen verzekert.

Verzekert jouw huidige doorlopende reisverzekering dat niet, dan raden wij je aan om deze op te zeggen en te switchen van reisverzekering. Een complete doorlopende reisverzekering incl. europadekking, bagage, geneeskundige kosten, ongevallen, bijzondere sporten en rechtsbijstand, heb je al voor €  59,68  per jaar (ex. eenmalige poliskosten € 5,50).

Belangrijk: reisverzekering afsluiten voordat je uit Nederland vertrekt !

Lees/print, doorlopende reisverzekering:
folder / aanvraagformulier / polisvoorwaarden

Lees/print, aflopende reisverzekering:
folder / aanvraagformulier / polisvoorwaarden

Klik hieronder om premie te berekenen en/of direct afsluiten bij:

Doorlopende reisverzekering

Aflopende reisverzekering

Materiaalverzekering jaarverzekering

Jouw materiaal is je lief. Je kunt het verzekeren tegen verlies, diefstal en beschadiging. Bij beschadiging wordt er gerepareerd. Bij total loss/diefstal: keert de verzekering een bedrag uit, zodat je weer iets gelijkwaardigs terug kan kopen. Per schade geldt een eigen risico van € 25,=. Voor uitkering bij diefstal zijn een aantal voorwaarden van toepassing: laat jouw materiaal nooit 's nachts in de auto. Ook jouw materiaal onbeheerd achterlaten in de hangar is niet verzekerd. Bij diefstal/verlies: altijd aangifte doen bij de politie. Bij schade dien je het bezit, de waarde en de ouderdom aan te tonen d.m.v. nota's, garantiebewijzen, reparatienota 's. De premie is € 30,= per € 1.000,= verzekerd bedrag per jaar, exclusief 9,7% assurantiebelasting.

Lees/print, Materiaalverzekering jaarverzekering
aanvraagformulier / polisvoorwaarden

Ongevallenverzekering jaarverzekering

Deze verzekering keert een eenmalig bedrag uit wanneer je blijvend invalide wordt  door een ongeval. Hiermee verzeker je o.a. verlies van inkomen en extra kosten. De dekking is zeer uitgebreid, de prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. Kies je het hoogst verzekerde bedrag, dan is de jaarpremie voor 1 persoon €  82,50. Voor een gezin (2 of meerdere personen) is de jaarpremie € 110,=. Bij 100% invaliditeit door een ongeval wordt er  belastingvrij eenmalig € 175.000,= uitgekeerd. Voor een para een absolute aanrader!

Lees/print, ongevallenverzekering:
polisvoorwaarden/aanvraagformulier