12

Den Burg,  Wilhelminalaan 10   Vraagprijs: €239.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaar

01-wilhelminalaan10--vooraanzicht

Deze karakteristieke 2-onder-1 kap woning uit de jaren twintig met aanbouw en 3 slaapkamers moet aan de binnenzijde flink worden aangepakt. De woning is reeds gestript en behoeft nieuwe keuken, badkamer en indeling van slaapkamers op 1e verdieping. Er is een zonnige en beschutte tuin met een grote schuur.

Amersfoort,  Berkelstraat 51   Vraagprijs: €294.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaar

01-Berkelstraat51-Voorz-1

Een goed onderhouden karakteristieke tussenwoning uit 1935 met aanbouw (keuken, bijkeuken en schuur). De woning is geheel voorzien van dubbel glas, spouwmuur- en dakisolatie. Gelegen in een rustige, gezellige buurt met vooral jonge gezinnen, vlakbij winkels, scholen en op 10 minuten van het gezellige centrum van Amersfoort.

Oudeschild,  Heemskerckstraat 45   Vraagprijs: €369.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaar

01-Heemskerckstraat-45-voorz-1

Deze prachtige vrijstaande, goed onderhouden woning met zeer ruime bijkeuken, garage, berging en blokhut zal u veel woonplezier geven. Op loopafstand de gezellige haven en de waddendijk van Oudeschild. De tuin heeft een uitstekende zonligging. Door 2 opritten kunt u royaal parkeren op eigen terrein.

 

Oudeschild,  Skillepaadje 18   Vraagprijs: €750.000,=  k.k. Video van deze woning beschikbaar

01-skillepaadje18-hoofdfoto

Aan de voet van de Hoge Berg ten westen van Oudeschild en onlosmakelijk verbonden met het omliggende oude landschap van Texel, de zgn. Gouden Driehoek, gelegen tegenover de beroemde Wezenputten, ligt het monumentale pand “Huize Brakestein”, vernoemd naar de familie Braeck. Een eeuwenoud, statig woonhuis met vele historische elementen, een riante tuin, welke in vroegere tijden een siertuin was in Franse stijl met beelden van Ceres en Neptunes en een hectare grasland met vrijstaande schuur, waarin 2 paardenboxen.

Den Burg,  Molenstraat 11   Vraagprijs: €169.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-Molenstraat-11--voorzijde-liggend

Deze sfeervolle tussenwoning met een authentieke uitstraling ligt midden in het centrum van Den Burg. In 2008 is de achterzijde van de woning geheel herbouwd waarin geplaatst; nieuwe keuken en toilet. Tevens is de badkamer vernieuwd. Er is een tweepersoons slaapkamer en er kan op zolder een logeerkamer worden gerealiseerd, te bereiken via vlizotrap.

Den Burg,  Vogelenzang 7   Vraagprijs: €207.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-Vogelenzang7-voorzijde1

Een fijn verrassend ruim hoek appartement met 3 ruime slaapkamers, beschut terras op het zuiden en een berging op de begane grond. Gelegen midden in het gezellige dorpscentrum van Den Burg.

Den Burg,  Beatrixlaan 58   Vraagprijs: €244.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-Beatrixlaan58-voor-1

Dichtbij het centrum op een ruim kavel, staat deze goed onderhouden half vrijstaande woning met 3 slaapkamers en een vrijstaande garage. Het is heerlijk vertoeven in de zonnige tuin en parkeren kan op eigen terrein.

Oosterend,  Peperstraat 25   Vraagprijs: €269.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-Peperstraat-25-voorz-1

In prachtig Oosterend staat deze fijne, karakteristieke en vrijstaande woning met aanbouw en 6 slaapkamers. Gelegen nabij het gezellige dorpscentrum. Grote luxe keuken en grote luxe badkamer op de begane grond. Een zonnige tuin met veel privacy.

Den Burg,  Burgwal 22   Vanaf prijs: €269.500,=  k.k. Wat betekent vanaf prijs? Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-Burgwal-22-voorz

Deze sfeervolle, vrijstaande en goed onderhouden jaren '30 woning, met een hele mooie uitstraling, ligt midden in het centrum van Den Burg. Er zijn 2 slaapkamers; op zolder kan er een kinderkamer worden gerealiseerd. U heeft veel privacy in de zonnige tuin, gelegen op het zuidwesten. Tevens is er een groot dakterras (4x4 mtr) waar u heerlijk kunt zitten.

Den Burg,  Jan Dirksoord 26   Vraagprijs: €325.000,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-JanDirksoord26-aanzicht-2

Een zeer royaal, onderhoudsvrij hoekappartement met 3 slaapkamers en een berging op de begane grond. Beschut en zonnig dakterras. Gelegen op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van Den Burg.

Den Burg,  Bernhardlaan 119 a  Vraagprijs: €349.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-Bernhardlaan119a-Voorzijde-1

Op loopafstand van het centrum ligt deze prachtig gelegen en goed onderhouden, 2-onder-1-kap semi-bungalow met slaapkamer beneden. Dak en vloer zijn goed geïsoleerd. Beschutte en zonnige tuin op het zuid-westen. Uw auto parkeert u op eigen terrein.

De Cocksdorp,  Langeveldstraat 47 - 47A  Vraagprijs: €394.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

Langeveldstr47 aanzicht voor

Vrijstaande woning met recreatiewoning op een prachtige plek aan de rand van De Cocksdorp. Deze woning is heel geschikt voor senioren. Oplevering in overleg.