15

Oosterend,  Peperstraat 25   Vraagprijs: €269.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarNieuw in verkoop

01-Peperstraat-25-voorz-1

In prachtig Oosterend staat deze fijne, karakteristieke en vrijstaande woning met aanbouw en 6 slaapkamers. Gelegen nabij het gezellige dorpscentrum. Grote luxe keuken en grote luxe badkamer op de begane grond. Een zonnige tuin met veel privacy.

Den Burg,  Bernhardlaan 119 a  Vraagprijs: €349.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarNieuw in verkoop

01-Bernhardlaan119a-Voorzijde-1

Op loopafstand van het centrum ligt deze prachtig gelegen en goed onderhouden, 2-onder-1-kap semi-bungalow met slaapkamer beneden. Dak en vloer zijn goed geïsoleerd. Beschutte en zonnige tuin op het zuid-westen. Uw auto parkeert u op eigen terrein.

Den Burg,  Vogelenzang 7   Vraagprijs: €207.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaar

01-Vogelenzang7-voorzijde1

Een fijn verrassend ruim hoek appartement met 3 ruime slaapkamers, beschut terras op het zuiden en een berging op de begane grond. Gelegen midden in het gezellige dorpscentrum van Den Burg.

Den Burg,  Burgwal 22   Vanaf prijs: €269.500,=  k.k. Wat betekent vanaf prijs? Video van deze woning beschikbaar

01-Burgwal-22-voorz

Onder voorwaarden verkocht. Deze sfeervolle, vrijstaande en goed onderhouden jaren '30 woning, met een hele mooie uitstraling, ligt midden in het centrum van Den Burg. Er zijn 2 slaapkamers; op zolder kan er een kinderkamer worden gerealiseerd. U heeft veel privacy in de zonnige tuin, gelegen op het zuidwesten. Tevens is er een groot dakterras (4x4 mtr) waar u heerlijk kunt zitten.

De Cocksdorp,  Langeveldstraat 47 - 47A  Vraagprijs: €394.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaar

Langeveldstr47 aanzicht voor

Vrijstaande woning met recreatiewoning op een prachtige plek aan de rand van De Cocksdorp. Deze woning is heel geschikt voor senioren. Oplevering in overleg.

Oudeschild,  Skillepaadje 18   Vraagprijs: €750.000,=  k.k. Video van deze woning beschikbaar

01-skillepaadje18-hoofdfoto

Aan de voet van de Hoge Berg ten westen van Oudeschild en onlosmakelijk verbonden met het omliggende oude landschap van Texel, de zgn. Gouden Driehoek, gelegen tegenover de beroemde Wezenputten, ligt het monumentale pand “Huize Brakestein”, vernoemd naar de familie Braeck. Een eeuwenoud, statig woonhuis met vele historische elementen, een riante tuin, welke in vroegere tijden een siertuin was in Franse stijl met beelden van Ceres en Neptunes en een hectare grasland met vrijstaande schuur, waarin 2 paardenboxen.

Den Burg,  Molenstraat 11   Vraagprijs: €169.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-Molenstraat-11--voorzijde-liggend

Deze sfeervolle tussenwoning met een authentieke uitstraling ligt midden in het centrum van Den Burg. In 2008 is de achterzijde van de woning geheel herbouwd waarin geplaatst; nieuwe keuken en toilet. Tevens is de badkamer vernieuwd. Er is een tweepersoons slaapkamer en er kan op zolder een logeerkamer worden gerealiseerd, te bereiken via vlizotrap.

Den Burg,  Waalderstraat 20   Vraagprijs: €198.000,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-Waalderstraat20 voordeur

Midden in het gezellige dorpscentrum van Den Burg ligt dit fijne, goed geïsoleerde appartement met 2 slaapkamers, een beschut terras op het zuiden en een berging op de begane grond. Recent nog geheel geschilderd. Lage energiekosten.

Den Burg,  Beatrixlaan 66   Vraagprijs: €229.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

Beatrixlaan66 voorzijde

Goed onderhouden 2 onder 1 kap woning met aanbouw, houten schuur en tuinhuisje. Grote achtertuin grenzend aan een wandelpark. Nette keuken, badkamer en toilet. Parkeren op eigen terrein. Een heerlijke plek om te wonen.

Den Burg,  Beatrixlaan 58   Vraagprijs: €244.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-Beatrixlaan58-voor-1

Dichtbij het centrum op een ruim kavel, staat deze goed onderhouden half vrijstaande woning met 3 slaapkamers en een vrijstaande garage. Het is heerlijk vertoeven in de zonnige tuin en parkeren kan op eigen terrein.

Den Burg,  Paelwerck 21   Vraagprijs: €252.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-Paelwerck-21-voorzijde

Goed onderhouden en goed geïsoleerde middenwoning met 3 slaapkamers en een 4e slaapkamer op de 2e verdieping. De keuken en badkamer zijn vernieuwd in 2015. Voldoende parkeerruimte voor de deur.

Den Burg,  Wilhelminalaan 60   Vraagprijs: €269.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-Wilhelminalaan60-Voorz

Een fijne karakteristieke vrijstaande woning met aanbouw en 4 slaapkamers uit de jaren dertig, die zijn originele details grotendeels heeft behouden. Gelegen nabij het gezellige dorpscentrum. Genieten in de beschutte tuin.

Den Burg,  Duykerdam 33   Vanaf prijs: €275.000,=  k.k. Wat betekent vanaf prijs? Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-Duykerdam33 voorz

Op een prachtige locatie in woonwijk De Mars ligt deze goed onderhouden en geïsoleerde hoekwoning met garage en een zonnige tuin. De 3 slaapkamers en de ruimte op de 2e verdieping zorgen voor voldoende leefruimte en woongenot. Parkeren op eigen terrein.

Den Burg,  Schilderend 87   Vraagprijs: €379.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-Schilderend87-voorgevel

Heerlijk wonen in deze goed onderhouden, ruime, vrijstaande jaren '30 atelierwoning met ruime achter aanbouw en 3 ruime slaapkamers, waarvan de grootste in gebruik is als schildersatelier. Een sfeervolle woonkeuken waar het heerlijk vertoeven is, vanwaar u via de openslaande terrasdeuren kunt genieten van de zonnige en diepe tuin. Deze is ook via de steeg bereikbaar. Let op: er is een goede mogelijkheid om beneden een slaapkamer en boven een extra badkamer te realiseren. Tekening op aanvraag.

Oudeschild,  Vliegwiel 11   Vraagprijs: €449.000,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

02-Vliegwiel11-zijkant-1

Uniek wonen en werken op het bedrijventerrein van Oudeschild. Geheel gelijkvloers wonen in deze prachtige, goed onderhouden en geïsoleerde bungalow met 3 slaapkamers met tuin op het zuiden. De schuur biedt vele mogelijkheden voor uw bedrijf. Parkeren op eigen erf. Extra: d.m.v. 30 zonnepanelen wordt de woning geheel verwarmd, dit betekent zeer lage stookkosten (ca. € 30,= per maand). Deze bungalow heeft energielabel A.