11

Oudeschild,  De Ruyterstraat 39   Vraagprijs: €272.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaar

01-voorgevel

Deze karakteristieke twee-onder-1-kap en goed onderhouden woning met 4 ruime slaapkamers, zal u veel woonplezier geven. Op loopafstand de gezellige haven en grenzend aan de waddendijk van Oudeschild. De zonnige tuin is op het westen gelegen.

De Cocksdorp,  Kikkerstraat 50   Vraagprijs: €415.000,=  k.k. Video van deze woning beschikbaar

0-voorgevel-kikkerstraat

Het is fantastisch wonen in deze ruime, vrijstaande, goed onderhouden woning met garage en 4 royale slaapkamers. Midden in het centrum van het gezellige dorpje De Cocksdorp. Vanwege 2e badkamer is de woning ideaal geschikt voor logies met ontbijt. Het terras en tuin liggen op het zuiden. De woning is zeer energiezuinig d.m.v. de 16 zonnepanelen voor elektra en zonneboiler-systeem met 24 heatpipes voor warm water.

De Cocksdorp,  Kikkerstraat 47  privé  Vraagprijs: €795.000,=  k.k. Video van deze woning beschikbaar

01-a-voorgevel

Unieke vrijstaande B&B in zeer royaal woonhuis. Een prachtige, grote tuin, met een privé gelegen buitensauna waar u heerlijk kunt vertoeven. De woning met B&B is centraal gelegen in het jongste dorp van het eiland. Door de vele restaurantjes en winkeltjes is het gezellig vertoeven. Nergens zoveel strand als rondom De Cocksdorp. De vuurtoorn, de strandpaviljoens Paal 28 en Paal 33 en de dijk aan het werelderfgoed de Waddenzee zorgt voor een fantastische woonplek en ultiem vakantiegevoel voor uw gasten.

De Cocksdorp,  Kikkerstraat 47  B&B  Vraagprijs: €795.000,=  k.k. Video van deze woning beschikbaar

01-a-voorgevel

Buitenkans! Unieke vrijstaande B & B in zeer royaal woonhuis te koop, met een uitstekende gastenwaardering en dito bezetting met 5 ruime gastenverblijven, ieder in een bijzondere sfeer. Totaal 10 bedden en alle gastenverblijven zijn voorzien van een eigen luxe badkamer. Een prachtige, grote tuin waar u en de gasten heerlijk kunnen vertoeven. Een privé gelegen buitensauna zorgt er voor dat liefhebbers zich helemaal thuis voelen.

Den Burg,  Beatrixlaan 3 A  Vraagprijs: €845.000,=  k.k. Video van deze woning beschikbaar

00-voorgevel

Nabij het gezellige centrum van Den Burg ligt dit zeer riante, vrijstaande en goed onderhouden woonhuis, met 5 ruime slaapkamers en een grote garage met een zolder. Ruime woonkamer met serre, slaapkamer beneden en tuin op het zuidwesten zorgen voor heerlijk woongenot! Parkeergelegenheid op eigen terrein.

Den Burg,  Drijverstraat 6   Vanaf prijs: €252.500,=  k.k. Wat betekent vanaf prijs? Video van deze woning beschikbaarVerkocht

1-voorgevel-1

Verrassend ruime middenwoning met 4 slaapkamers en grote zolder waar een 5e kamer kan worden gerealiseerd. Op loopafstand van het gezellige centrum Den Burg. Zonnige tuin.

Den Burg,  Vaargeul 10   Vraagprijs: €289.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

Nieuwe-voorkant-foto

Ruime en zeer energiezuinige, goed onderhouden middenwoning in een rustige, gezellige woonbuurt van Den Burg. Mede door de royale woonkamer met open eetkeuken en 4 slaapkamers zult u heerlijk gaan wonen. Zonnige voortuin op het zuiden met gezellige zitgelegenheid.

Oudeschild,  Barentszstraat 43   Vraagprijs: €294.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

10-voorgevel-1

Deze goed onderhouden, vrijstaande en karakteristieke woning met 4 slaapkamers, is prachtig gelegen aan de voet van de dijk van de haven van Oudeschild. Zonnige tuin op het westen.

Oosterend,  Oost 56   Vraagprijs: €439.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01huis-voor

Geniet van rust, ruimte en stilte nabij de molen en de natuurgebieden Waddenzee, Utopia en de Bol. Deze vrijstaande woning met verlengde garage en zonnige tuin ligt heerlijk rustig in het pittoreske buurtschap Oost. De zeer luxe keuken, dito badkamer en gezellige gashaard in de woonkamer zorgen voor heel veel woongenot. Fantastisch is ook het onbeperkt vrije uitzicht over de landerijen met grazende schapen en lammetjes.

Oosterend,  Loswal 1   Vraagprijs: €475.000,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

1a-voorgevel-1-Loswal 1

Deze vrijstaande, ruime woning met 4 slaapkamers en grote zonnige tuin, ligt heerlijk rustig in het pittoreske buurtschap Oost. De woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Betreft tweede woning: mag zowel permanent als recreatief gebruikt worden.

Oudeschild,  Skillepaadje 18   Vraagprijs: €750.000,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-skillepaadje18-hoofdfoto

Aan de voet van de Hoge Berg ten westen van Oudeschild en onlosmakelijk verbonden met het omliggende oude landschap van Texel, de zgn. Gouden Driehoek, gelegen tegenover de beroemde Wezenputten, ligt het monumentale pand “Huize Brakestein”, vernoemd naar de familie Braeck. Een eeuwenoud, statig woonhuis met vele historische elementen, een riante tuin, welke in vroegere tijden een siertuin was in Franse stijl met beelden van Ceres en Neptunes en een hectare grasland met vrijstaande schuur, waarin 2 paardenboxen.