10

Den Burg,  Wilhelminalaan 60   Vraagprijs: €269.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarNieuw in verkoop

01-Wilhelminalaan60-Voorz

Een fijne karakteristieke vrijstaande woning met aanbouw en 4 slaapkamers uit de jaren dertig, die zijn originele details grotendeels heeft behouden. Gelegen nabij het gezellige dorpscentrum. Genieten in de beschutte tuin.

Den Burg,  Duykerdam 33   Vanaf prijs: €275.000,=  k.k. Wat betekent vanaf prijs? Video van deze woning beschikbaarNieuw in verkoop

01-Duykerdam33 voorz

Op een prachtige locatie in woonwijk De Mars ligt deze goed onderhouden en geïsoleerde hoekwoning met garage en een zonnige tuin. De 3 slaapkamers en de ruimte op de 2e verdieping zorgen voor voldoende leefruimte en woongenot. Parkeren op eigen terrein.

Den Burg,  Schilderend 87   Vraagprijs: €379.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaar

01-Schilderend87-voorgevel

Heerlijk wonen in deze goed onderhouden, ruime, vrijstaande jaren '30 atelierwoning met ruime achter aanbouw en 3 ruime slaapkamers, waarvan de grootste in gebruik is als schildersatelier. Een sfeervolle woonkeuken waar het heerlijk vertoeven is, vanwaar u via de openslaande terrasdeuren kunt genieten van de zonnige en diepe tuin. Deze is ook via de steeg bereikbaar. Let op: er is een goede mogelijkheid om beneden een slaapkamer en boven een extra badkamer te realiseren. Tekening op aanvraag.

Oudeschild,  Vliegwiel 11   Vraagprijs: €449.000,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarPrijs gewijzigd

02-Vliegwiel11-zijkant-1

Uniek wonen en werken op het bedrijventerrein van Oudeschild. Geheel gelijkvloers wonen in deze prachtige, goed onderhouden en geïsoleerde bungalow met 3 slaapkamers met tuin op het zuiden. De schuur biedt vele mogelijkheden voor uw bedrijf. Parkeren op eigen erf. Extra: d.m.v. 30 zonnepanelen wordt de woning geheel verwarmd, dit betekent zeer lage stookkosten (ca. € 30,= per maand). Deze bungalow heeft energielabel A.

Oudeschild,  Skillepaadje 18   Vraagprijs: €750.000,=  k.k. Video van deze woning beschikbaar

01-skillepaadje18-hoofdfoto

Aan de voet van de Hoge Berg ten westen van Oudeschild en onlosmakelijk verbonden met het omliggende oude landschap van Texel, de zgn. Gouden Driehoek, gelegen tegenover de beroemde Wezenputten, ligt het monumentale pand “Huize Brakestein”, vernoemd naar de familie Braeck. Een eeuwenoud, statig woonhuis met vele historische elementen, een riante tuin, welke in vroegere tijden een siertuin was in Franse stijl met beelden van Ceres en Neptunes en een hectare grasland met vrijstaande schuur, waarin 2 paardenboxen.

Den Burg,  Pater Witteplein 27   Vraagprijs: €199.000,=  k.k.Verkocht

01-P.Witteplein27-voorgevel

Gezellig wonen in het centrum van Den Burg in deze goed onderhouden en goed geïsoleerde hoekwoning. Met 3 ruime slaapkamers is het een volwaardige gezinswoning.

Den Burg,  Schilderend 76   Vraagprijs: €249.500,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-Schilderend76-voorzijde1

Karakteristieke twee-onder-1-kap woning uit de jaren 30 met leuke authentieke details. In de zonnige tuin een vrijstaande schuur. Parkeren op eigen terrein.

Hoofddorp,  Verisstraat 83   Vanaf prijs: €309.000,=  k.k. Wat betekent vanaf prijs? Video van deze woning beschikbaarVerkocht

03-Verisstraat83 Achterzijde

In een rustige woonwijk ligt deze goed onderhouden, ruime tussenwoning met 4 slaapkamers. De vloerverwarming in kamer/keuken en de zonnige en beschutte tuin staan garant voor heerlijk wonen.

Oudeschild,  Commandeurssingel 38   Vraagprijs: €334.950,=  k.k.Verkocht

01-Commandeur singel-38-voorgevel

Het is rustig wonen naast de ijsbaan (geen autoverkeer, wel fietsers en wandelaars) met op loopafstand de gezellige haven en de waddendijk van Oudeschild in deze zeer ruime, uitstekend onderhouden en zeer goed geïsoleerde hoekwoning met 5 slaapkamers en een ruime garage. Woonkamer met vloerverwarming, luxe keuken en een tuin met goede zonligging. Parkeren op eigen terrein en uiteraard een A energielabel.

Den Burg,  Sluyscoog 74   Vraagprijs: €385.000,=  k.k. Video van deze woning beschikbaarVerkocht

01-Sluyscoog74 voorz.1

Wie wil er niet gelijkvloers wonen in deze prachtige, goed onderhouden bungalow met 2 ruime slaapkamers en een verlengde garage met kantoor. In de rustige woonwijk De Mars en met een uitstekende zonligging op het westen is het fantastisch wonen. Parkeren op eigen erf.