Eigen grond: m2

Bouwjaar: 2014

Inhoud: 130 m3

Slaapkamers: 1

Zoekt u een fijne en rustige plek om te wonen, aan de rand van stad Groningen en toch genieten van alle voorzieningen en het bruisende stadsleven op enkele minuten afstand? Dan is dit uw woning! Modern en goed geïsoleerd appartement (label A !) op de 4e woonlaag met een prachtig en weids uitzicht. Mooie keuken en badkamer, 1 slaapkamer, gelegen nabij het centrum van stad Groningen. Maandbijdrage VvE € 115,31

Eigen grond: 141 m2

Bouwjaar: 1680

Inhoud: 402 m3

Slaapkamers: 4

Sfeervol wonen midden in het centrum van Den Burg in deze mooi bewaard gebleven, vrijstaande woning met statige gevel. Op de begane grond is een slaapkamer en badkamer. Op 1e verdieping 2 slaapkamers, badkamer en woonkamer met open keuken met vergunning om te verhuren als recreatie-appartement met 5 slaapplaatsen. Zonnige en beschutte tuin op het zuidwesten.

Eigen grond: 325 m2

Bouwjaar: 1967

Inhoud: 455 m3

Slaapkamers: 3

In het gezellige dorpje Oosterend, vlakbij de Waddenzee, ligt deze prachtige, vrijstaande Semi-bungalow met garage en 2 ruime slaapkamers op de begane grond en 1 slaapkamer op de 1e verdieping. Zonnige besloten tuin op het westen. Parkeren op eigen terrein.

Eigen grond: 430 m2

Bouwjaar: 1947

Inhoud: 589 m3

Slaapkamers: 4

Aan de dorpsrand, staat op loopafstand van het dorpscentrum en een mooi wandelgebied, deze karakteristiek vrijstaande woning met 4 slaapkamers. Vanuit de prachtige serre stap je in de ruime, zonnige achtertuin. Hier is een zgn. tuinkamer waar je tot 's avonds laat gezellig kan vertoeven. Parkeren op eigen terrein.

Eigen grond: 790 m2

Bouwjaar: 1924

Inhoud: 1315 m3

Slaapkamers: 5

Wilt u ruim wonen met 2 grote schuren en een garage in het dorpshart van Den Hoorn ? Dan is dit echt iets voor u ! De vrijstaande woning heeft een een royale woonkamer met serre, een aparte keuken, bijkeuken met toilet en 5 slaapkamers, waarvan 1 beneden. Naast de woning een grote schuur met voorgevel aan de Herenstraat. Prachtige diepe tuin op het zonnige zuiden. Achterin de tuin gelegen aan het Lage Achterom staat een ruime stolp en garage. Parkeren op eigen erf.

Eigen grond: 114 m2

Bouwjaar: 1981

Inhoud: 270 m3

Slaapkamers: 2

Aan de rand van woonwijk “De Noordwester”, op loopafstand van het centrum, ligt deze verrassend ruime en gezellige tussenwoning met 2 slaapkamers en een zonnige, bestrate tuin op het zuiden. Op eenvoudige wijze kan er een 3e slaapkamer gecreëerd worden. 3 Zonnepanelen op het dak. Er is ruimte voor het plaatsen van meer zonnepanelen. Voor kinderen is een speelveld voor de deur en in de wijk zijn er speeltuintjes.

Eigen grond: 442 m2

Bouwjaar: 1977

Inhoud: 475 m3

Slaapkamers: 3

Iets voor u? Heerlijk gelijkvloers wonen in deze royale, vrijstaande bungalow met ruime garage. Dicht bij zee, duinen, bos en prachtige natuurgebieden en gelegen in het gezellige plaatsje Den Hoorn. De woning heeft een een royale woonkamer, aparte keuken, badkamer, toilet en 3 slaapkamers. Het geheel is gedateerd, o.a. het platte dak is aan vervanging toe. Eigen oprit, dus parkeren op eigen terrein.

Eigen grond: 273 m2

Bouwjaar: 1932

Inhoud: 440 m3

Slaapkamers: 3

Aan de rand van het ‘dorp’ Huisduinen, op ca 750 mtr afstand van strand, zee, fraai duingebied en onder toeziend oog van vuurtoren Lange Jaap ligt deze goed onderhouden, sfeervolle karateristieke 2-onder-1-kap woning. De woning is in de loop der jaren op de begane grond in stijl verbouwd en voorzien van 8 zonnepanelen, gevel- en vloer-isolatie (biochips). Diverse authentieke elementen zijn bewaard gebleven. De woning bezit een ruime woonkamer (en-suite) met eikenhoutenvloer, spekstenen-houtkachel en stucwerk wanden. Het eetkamer gedeelte is voorzien van openslaande deuren die openen naar een zonnige, beschutte tuin. Parkeren op eigen erf behoort tot mogelijkheid.

Eigen grond: 555 m2

Bouwjaar: 1995

Inhoud: 551 m3

Slaapkamers: 3

Schitterend wonen aan het water in deze vrijstaande en goed onderhouden woning! Prachtig gelegen in de woonwijk De Mars. Het goed geïsoleerde vrijstaande bijgebouw, voorzien van toilet/douche en een 1e verdieping, heeft veel gebruiksmogelijkheden. Royale tuin met blokhut en een extra zonneweide aan het water. Parkeren op eigen erf.

Eigen grond: 225 m2

Bouwjaar: 2018

Inhoud: 403 m3

Slaapkamers: 3

In het gezellige dorpje Oosterend, vlakbij de Waddenzee, ligt deze prachtige, goed geïsoleerde 2-onder-1kap woning. Het moderne interieur geeft volop woongenot door o.a.de stijlvolle keuken, luxe betegelde badkamer en vloerverwarming. Verder heeft het 3 slaapkamers, een ruime 2e verdieping, een garage en 7 zonnepanelen. Zonnige besloten tuin met tuinschuur gelegen op het zuid-oosten. Parkeren op eigen terrein of op eigen naastgelegen parkeerterrein.