Eigen grond: 2.220 m2

Bouwjaar: 1930

Inhoud: 490 m3

Slaapkamers: 3

Op loopafstand van zee, strand en bos is het fantastisch wonen in deze vrijstaande jaren 30-woning met aanbouw en dubbele garage omringd door mooie bomen en een bloemrijke royale tuin op een zeer ruim perceel van 2.220 m2! I.v.m voldoende groot bouwvlak is het mogelijk om een ruime nieuwbouwwoning te bouwen.

Eigen grond: 237 m2

Bouwjaar: 1973

Inhoud: 471 m3

Slaapkamers: 3

Heerlijk wonen in deze goed onderhouden hoekwoning met 3 slaapkamers, een royale woonkamer en een aparte, ruime eetkeuken. Ruime houten garage/carport. Zonnige op het zuidwesten gelegen tuin. U kunt parkeren op eigen erf.

Eigen grond: 218 m2

Bouwjaar: 1974

Inhoud: 548 m3

Slaapkamers: 5

In de prettige, autoluwe woonwijk Noordwester met veel groen, ligt deze royale, goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning. U heeft veel mogelijkheden, gezien de 5 slaapkamers, een serre en een garage. Voor de jeugd is er vlakbij een speeltuin en trapveldje. De tuin en serre zijn op het zonnige zuiden gelegen.

Eigen grond: 68 m2

Bouwjaar: 1985

Inhoud: 318 m3

Slaapkamers: 2

Leuk dichtbij het centrum gelegen, goed onderhouden hoekwoning met 2 slaapkamers en stenen berging. Mogelijkheid tot 3 slaapkamers. Tuin op het zuidoosten.

Eigen grond: 230 m2

Bouwjaar: 1936

Inhoud: 443 m3

Slaapkamers: 3

Heerlijk wonen in deze fijne karakteristieke en uitstekend onderhouden middenwoning uit de jaren dertig, waarbij vele originele details behouden zijn gebleven. De woning heeft 3 slaapkamers, de zolder is zeer ruim, hier kan met gemak een 4e slaapkamer komen. Achter de blokhut is een carport met ontsluiting naar de straat. Zonnige tuin op het zuidwesten.

Eigen grond: 280 m2

Bouwjaar: 1972

Inhoud: 420 m3

Slaapkamers: 5

Rustig gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Noordwest, vlakbij speelveld en speeltuin, ligt deze hoekwoning met 5 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Aan de voorzijde heeft u bovendien vrij uitzicht op groen. Parkeren op eigen erf.

Eigen grond: n.v.t. m2

Bouwjaar: 2002

Inhoud: 330 m3

Slaapkamers: 2

Dit wilt u toch ook? Met een lekker kopje koffie in het ochtendzonnetje op uw balkon, genieten van het uitzicht over de Beatrixlaan. 's Middags heerlijk relaxen op uw eigen terras aan de achterzijde van dit fantastische woonappartement, gelegen op de 1e verdieping. Met de lift eenvoudig te bereiken. Het appartement heeft een royale woonkamer, 2 slaapkamers en een ruime badkamer. Alles gelijkvloers. In de parkeergarage heeft u uw eigen parkeerplaats. Voor de fiets een algemene fietsenstalling.

Eigen grond: m2

Bouwjaar: 2014

Inhoud: 130 m3

Slaapkamers: 1

Zoekt u een fijne en rustige plek om te wonen aan de rand van de stad Groningen en toch genieten van alle voorzieningen en het bruisende stadsleven op enkele minuten afstand? Dan is dit uw woning! Modern en goed geïsoleerd appartement (label A!) op de 4e woonlaag met een prachtig en weids uitzicht. Mooie keuken en badkamer, 1 slaapkamer, gelegen nabij het centrum van stad Groningen. Maandbijdrage VvE € 124,78

Eigen grond: 210 m2

Bouwjaar: 1935

Inhoud: 515 m3

Slaapkamers: 4

Heerlijk wonen in deze fijne karakteristieke middenwoning uit de jaren dertig, waarbij vele originele details behouden zijn gebleven. De woning, gelegen tegen het centrum van Den Burg, heeft 4 slaapkamers en een vaste trap naar een ruime 2e verdieping en een vrijstaande garage. De zonnige tuin ligt op het zuidwesten. De gedateerde woning heeft achterstallig onderhoud.

Eigen grond: 267 m2

Bouwjaar: 1986

Inhoud: 295 m3

Slaapkamers: 3

Veel woonplezier zult u beleven op deze ruime kavel langs een schitterende waterpartij met veel groen. Deze verrassend ruime en goed onderhouden hoekwoning met 3 slaapkamers heeft 1 slaapkamer met badkamer op de begane grond! Parkeren op eigen terrein is mogelijk.