Eigen grond: 141 m2

Bouwjaar: 1680

Inhoud: 402 m3

Slaapkamers: 4

Sfeervol wonen midden in het centrum van Den Burg in deze mooi bewaard gebleven, vrijstaande woning met statige gevel. Op de begane grond is een slaapkamer en badkamer. Op 1e verdieping 2 slaapkamers, badkamer en woonkamer met open keuken met vergunning om te verhuren als recreatie-appartement met 5 slaapplaatsen. Zonnige en beschutte tuin op het zuid-westen.

Eigen grond: 442 m2

Bouwjaar: 1977

Inhoud: 475 m3

Slaapkamers: 3

Iets voor u? Heerlijk gelijkvloers wonen in deze royale, vrijstaande bungalow met ruime garage. Dicht bij zee, duinen, bos en prachtige natuurgebieden en gelegen in het gezellige plaatsje Den Hoorn. De woning heeft een een royale woonkamer, aparte keuken, badkamer, toilet en 3 slaapkamers. Het geheel is gedateerd, o.a. het platte dak is aan vervanging toe. Eigen oprit, dus parkeren op eigen terrein.

Eigen grond: 273 m2

Bouwjaar: 1932

Inhoud: 440 m3

Slaapkamers: 3

Aan de rand van het ‘dorp’ Huisduinen, op ca 750 mtr afstand van strand, zee, fraai duingebied en onder toeziend oog van vuurtoren Lange Jaap ligt deze goed onderhouden, sfeervolle karateristieke 2-onder-1-kap woning. De woning is in de loop der jaren op de begane grond in stijl verbouwd en voorzien van 8 zonnepanelen, gevel- en vloer-isolatie (biochips). Diverse authentieke elementen zijn bewaard gebleven. De woning bezit een ruime woonkamer (en-suite) met eikenhoutenvloer, spekstenen-houtkachel en stucwerk wanden. Het eetkamer gedeelte is voorzien van openslaande deuren die openen naar een zonnige, beschutte tuin. Parkeren op eigen erf behoort tot mogelijkheid.

Eigen grond: 555 m2

Bouwjaar: 1995

Inhoud: 551 m3

Slaapkamers: 3

Schitterend wonen aan het water in deze vrijstaande en goed onderhouden woning! Prachtig gelegen in de woonwijk De Mars. Het goed geïsoleerde vrijstaande bijgebouw, voorzien van toilet/douche en een 1e verdieping, heeft veel gebruiksmogelijkheden. Royale tuin met blokhut en een extra zonneweide aan het water. Parkeren op eigen erf.

Eigen grond: 225 m2

Bouwjaar: 2018

Inhoud: 403 m3

Slaapkamers: 3

In het gezellige dorpje Oosterend, vlakbij de Waddenzee, ligt deze prachtige, goed geïsoleerde 2-onder-1kap woning. Het moderne interieur geeft volop woongenot door o.a.de stijlvolle keuken, luxe betegelde badkamer en vloerverwarming. Verder heeft het 3 slaapkamers, een ruime 2e verdieping, een garage en 7 zonnepanelen. Zonnige besloten tuin met tuinschuur gelegen op het zuid-oosten. Parkeren op eigen terrein of op eigen naastgelegen parkeerterrein.

Eigen grond: 81 m2

Bouwjaar: 1985

Inhoud: 384 m3

Slaapkamers: 4

Verrassend ruime, goed onderhouden hoekwoning met 4 slaapkamers, met een zonnige zittuin op het zuidwesten gelegen. Gezellige en fijne buurt om in te wonen vlakbij het dorpscentrum. Ruime woonkamer door uitbouw. Modern toilet beneden en prachtige badkamer op 1e verdieping. Voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Eigen grond: 630 m2

Bouwjaar: 1973

Inhoud: 215 m3

Slaapkamers: 3

Genieten van de rust en de natuur op een uniek plekje op Texel… Dat is wat u zoekt. Op het gemoedelijke vakantiepark Tamarisk grenzend aan het wonderschone Sluftergebied ligt deze goed onderhouden en vrijstaande vakantiewoning met 3 slaapkamers, genaamd De Regenwulp. Zonnige, beschutte tuin, blokhut en parkeren op eigen erf.

Eigen grond: 581 m2

Bouwjaar: 1973

Inhoud: 445 m3

Slaapkamers: 3

Kiest u voor rust, dan is deze royale en goed onderhouden bungalow perfect voor u. Met 2 slaapkamers, grote garage, waarin 3e slaapkamer en een grote, zonnige en beschutte tuin is het echt genieten om hier te wonen. Goed geïsoleerd d.m.v. vloer-, spouwmuur- en dakisolatie. Parkeren op eigen terrein.

Eigen grond: n.v.t. m2

Bouwjaar: 2002

Inhoud: 471 m3

Slaapkamers: 2

Dit wilt u toch ook? Lekker met een kopje koffie in het ochtendzonnetje op uw balkon, genieten van het uitzicht over de Beatrixlaan. 's Middags heerlijk relaxen op uw eigen terras aan de achterzijde van dit fantastische woonappartement, gelegen op de 2e verdieping. Met de lift eenvoudig te bereiken. Het appartement heeft een royale woonkamer, 2 slaapkamers en een ruime badkamer en alles is uiteraard gelijkvloers. In de parkeergarage heeft uw auto een eigen parkeerplaats. Er is een aparte fietsstalling.

Eigen grond: 360 m2

Bouwjaar: 1640

Inhoud: 537 m3

Slaapkamers: 3

Heerlijk genieten s´ochtends in het opkomende lentezonnetje net over de waddenzeedijk. Dat krijgt u bij deze goed onderhouden, karakteristieke en prachtige woning aan de Ruyterstraat, in het mooie vissersdorpje Oudeschild met gezellige haven. 3 Slaapkamers, aparte eetkeuken, royale tuin met hierin een blokhut en schuur/garage. Parkeren aan achterzijde tuin.