Eigen grond: n.v.t. m2

Bouwjaar: 1984

Inhoud: 326 m3

Slaapkamers: 3

Een fijn verrassend ruim hoekappartement met 3 ruime slaapkamers, beschut terras op het zuidoosten en een berging op de begane grond. Gelegen midden in het gezellige dorpscentrum van Den Burg.

Eigen grond: 585 m2

Bouwjaar: 1949

Inhoud: 467 m3

Slaapkamers: 4

Deze vrijstaande, goed onderhouden en sfeervolle woning heeft een garage, 4 slaapkamers waarvan 1 beneden en een zeer royale zonnige tuin op het zuidwesten gelegen. Gehele begane grond heeft een plavuizen vloer met vloerverwarming. Parkeren op eigen erf.

Eigen grond: n.v.t. m2

Bouwjaar: 1989

Inhoud: 115 m3

Slaapkamers: 1

Fraai aan de bosrand, nabij het Noordzeestrand en Nationaal Park de duinen van Texel, in het complex “De Pelikaan”, is het heerlijk vertoeven in dit royaal, luxe, 2-persoons appartement op de 1e etage met 1 slaapkamer. Het heeft een ruim balkon met zicht op groen. Vlakbij gelegen een eigen berging voor o.a. fietsen. Uitstekende verhuuropbrengsten.

Eigen grond: 235 m2

Bouwjaar: 1957

Inhoud: 324 m3

Slaapkamers: 3

Dicht bij zee, duinen, bos en prachtige natuurgebieden en gelegen in het gezellige plaatsje Den Hoorn, ligt deze goed onderhouden hoekwoning met aanbouw. De keuken is in de aanbouw waardoor er meer leefruimte in de woonkamer is. De zonnige voor- en achtertuin zijn geheel bestraat.

Eigen grond: 172 m2

Bouwjaar: 1930

Inhoud: 235 m3

Slaapkamers: 2

Gelijkvloers wonen in deze halfvrijstaande woning met 2 slaapkamers in het gezellige vissersdorpje. Zonnige en beschutte tuin op het westen. Parkeerruimte voor de deur.

Eigen grond: 617 m2

Bouwjaar: 1828

Inhoud: 522 m3

Slaapkamers: 3

De prijs is een VANAF PRIJS ! Genieten van het buiten wonen aan de voet van de Waddenzeedijk, de prachtige vergezichten naar het pittoreske dorpje Oosterend en de grazende schapen, het geluid van de vele vogels om je heen en de kleurige bloemenpracht in de kwelders langs de dijk. Ruimte en uitzicht: U kijkt uit over het natuurgebied Minkewaal met een wand voor oeverzwaluwen en foeragerende vogels o.a. de lepelaar. Heerlijk zwemmen in de Waddenzee vanaf het waddenstrandje op loopafstand. Binnen in de volledig gerenoveerde, vrijstaande en goed geïsoleerde karakteristieke woning met nieuwe aanbouw is het uitstekend vertoeven. Totaal 2 badkamers en 3 slaapkamers. Deze woning is te gebruiken als wonen met bedrijf aan huis, B & B en kangoeroewoning. De benedenverdieping is geheel gelijkvloers en rolstoelvriendelijk.