Eigen grond: 0 m2

Bouwjaar:

Inhoud: 112 m3

Slaapkamers: 0

Dit is uw kans ! Een eigen winkel op een A1-locatie in het hartje van het gezellige winkelcentrum van Den Burg. 49 m2 totaal aan oppervlakte voor de winkelruimte, het magazijn en het toilet. Voorgevel heeft een 4,5 meter brede stoep om verkoopartikelen uit te stallen. Maandhuurprijs is € 2.000,= exclusief BTW, exclusief energiekosten ca. € 310,= per maand. Mogelijkheid om de Tabakshop voort te zetten. Er wordt geen goodwill gevraagd. Precariorechten 2022 Gemeente voor uitstallen van goederen € 371,= en zonwering € 93,= per jaar Let op: Nederlandse overheid heeft besloten dat met ingang van 1 juli 2024 in de supermarkten geen rookwaren verkocht mogen worden. Hierdoor zal de omzet naar verwachting flink stijgen. Oplevering: in overleg.

Eigen grond: 430 m2

Bouwjaar: 1947

Inhoud: 589 m3

Slaapkamers: 4

Aan de dorpsrand, staat op loopafstand van het dorpscentrum en een mooi wandelgebied, deze karakteristiek vrijstaande woning met 4 slaapkamers. Vanuit de prachtige serre stap je in de ruime, zonnige achtertuin. Hier is een zgn. tuinkamer waar je tot 's avonds laat gezellig kan vertoeven. Parkeren op eigen terrein.

Eigen grond: m2

Bouwjaar: 2014

Inhoud: 130 m3

Slaapkamers: 1

Zoekt u een fijne en rustige plek om te wonen, aan de rand van stad Groningen en toch genieten van alle voorzieningen en het bruisende stadsleven op enkele minuten afstand? Dan is dit uw woning! Modern en goed geïsoleerd appartement (label A !) op de 4e woonlaag met een prachtig en weids uitzicht. Mooie keuken en badkamer, 1 slaapkamer, gelegen nabij het centrum van stad Groningen. Maandbijdrage VvE € 115,31

Eigen grond: 790 m2

Bouwjaar: 1924

Inhoud: 1315 m3

Slaapkamers: 5

Wilt u ruim wonen met 2 grote schuren en een garage in het dorpshart van Den Hoorn ? Dan is dit echt iets voor u ! De vrijstaande woning heeft een een royale woonkamer met serre, een aparte keuken, bijkeuken met toilet en 5 slaapkamers, waarvan 1 beneden. Naast de woning een grote schuur met voorgevel aan de Herenstraat. Prachtige diepe tuin op het zonnige zuiden. Achterin de tuin gelegen aan het Lage Achterom staat een ruime stolp en garage. Parkeren op eigen erf.

Eigen grond: 325 m2

Bouwjaar: 1967

Inhoud: 455 m3

Slaapkamers: 3

In het gezellige dorpje Oosterend, vlakbij de Waddenzee, ligt deze prachtige, vrijstaande Semi-bungalow met garage en 2 ruime slaapkamers op de begane grond en 1 slaapkamer op de 1e verdieping. Zonnige besloten tuin op het westen. Parkeren op eigen terrein.

Eigen grond: 723 m2

Bouwjaar: 1959

Inhoud: 606 m3

Slaapkamers: 4

Op een toplocatie nabij bos, strand, duinen en zee en met uitzicht over een mooie waterpartij, ligt deze Semi-bungalow met 4 slaapkamers waarvan 2 op de begane grond, op een ruim kavel van 723 m2 eigen grond. Parkeren op eigen erf.

Eigen grond: 148 m2

Bouwjaar: 1850

Inhoud: 414 m3

Slaapkamers: 3

Dit is een woning voor u! Op loopafstand van het centrum van Den Burg staat deze goed onderhouden, karakteristieke, sfeervolle 2-onder-1-kap woning met een gezellige woonkamer, eetkamer (kamer en suite) en een mooie, aparte keuken. Heel fijn is de extra aanbouw met oppervlakte van 33 m2, die gebruikt kan worden voor o.a. slaapkamer, praktijkruimte of B & B. De tuin ligt geheel op het zonnige zuiden. Op de 1e verdieping een prachtige ruime badkamer en 3 slaapkamers. De woning is in 2022 rondom geschilderd.

Eigen grond: 141 m2

Bouwjaar: 1680

Inhoud: 402 m3

Slaapkamers: 4

Sfeervol wonen midden in het centrum van Den Burg in deze mooi bewaard gebleven, vrijstaande woning met statige gevel. Op de begane grond is een slaapkamer en badkamer. Op 1e verdieping 2 slaapkamers, badkamer en woonkamer met open keuken met vergunning om te verhuren als recreatie-appartement met 5 slaapplaatsen. Zonnige en beschutte tuin op het zuidwesten.

Eigen grond: 114 m2

Bouwjaar: 1981

Inhoud: 270 m3

Slaapkamers: 2

Aan de rand van woonwijk “De Noordwester”, op loopafstand van het centrum, ligt deze verrassend ruime en gezellige tussenwoning met 2 slaapkamers en een zonnige, bestrate tuin op het zuiden. Op eenvoudige wijze kan er een 3e slaapkamer gecreëerd worden. 3 Zonnepanelen op het dak. Er is ruimte voor het plaatsen van meer zonnepanelen. Voor kinderen is een speelveld voor de deur en in de wijk zijn er speeltuintjes.

Eigen grond: 442 m2

Bouwjaar: 1977

Inhoud: 475 m3

Slaapkamers: 3

Iets voor u? Heerlijk gelijkvloers wonen in deze royale, vrijstaande bungalow met ruime garage. Dicht bij zee, duinen, bos en prachtige natuurgebieden en gelegen in het gezellige plaatsje Den Hoorn. De woning heeft een een royale woonkamer, aparte keuken, badkamer, toilet en 3 slaapkamers. Het geheel is gedateerd, o.a. het platte dak is aan vervanging toe. Eigen oprit, dus parkeren op eigen terrein.